Veelgestelde vragen fotoshoot

Heb je interesse in een fotoshoot bij ons, maar heb je nog wat vragen? Bekijk onze lijst met veelgestelde vragen of deze je vraag beantwoord. Staat die er niet bij? Stuur ons dan gerust een mail en we helpen je graag verder!

 

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij werken enkel op afspraak. Doorgaans doen wij fotoshoots op woensdagen en vrijdagen. Dit kan ook in de avond als je overdag moet werken. We kunnen ook fotoshoots op zaterdag inplannen. De kosten voor avond- of weekend zijn afhankelijk van het soort fotoshoot. Meer informatie vindt je op de betreffende fotoshoot pagina’s.

Krijg ik alle fotobestanden?


Ja, als je het XL pakket neemt (optie bij de meeste shoots) krijg je alle fotobestanden digitaal in JPG formaat in de hoogste kwaliteit zonder een watermerk. We zullen hoogstens de foto’s weglaten, waar personen bijvoorbeeld met de ogen dicht op staan en dubbele foto’s. je kunt zelf doen wat je wilt met de foto’s. Wat wij waarderen maar is niet verplicht is, is wanneer je de foto’s voor publicatie gebruikt ons erbij te willen vermelden (FotoStudioLimburg.com).

Drukken jullie ook foto’s af? En canvas?


In de basis niet, maar we kunnen dit wel voor je verzorgen. Wij leveren digitale bestanden aan (via een downloadlink). Je kunt zelf de mooiste foto’s selecteren en deze laten afdrukken. Ben je daar niet zo handig in, of wil je het graag hoogwaardig laten doen, dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Informeer naar de prijzen. In het menu op deze website vind je een pagina over o.a. wanddecoratie.

Wat bedoelen jullie met bewerken van foto’s?


Bij de verschillende soorten fotoshoots bewerken we een aantal foto’s. Deze bewerking houdt in dat we van de beste foto’s die wij selecteren, deze uitgebreid bewerken. Denk hierbij aan kleuring (fashion, zwart/wit, sepia, etc), retoucheren indien gewenst van klant. De originele foto’s blijven ook behouden en die krijg je ook. Omdat je bij ons alle goede foto’s krijgen kunnen we niet alle foto’s op deze manier bewerken. Bij elke fotosoot kan je zien hoeveel we bewerken.

Met welke apparatuur werken jullie?


Wij werken met de high-end Canon apparatuur met L lenzen. Onze studioflitsers zijn van het merk Elinchrom. Daarnaast beschikken wij ook over een beautydish voor fashion en glamourshoots en verschillende achtergronden.

Hebben jullie een pin automaat?


Particulieren: Nee, helaas hebben wij geen pin automaat. Het verdient de voorkeur om contant te betalen bij een fotoshoot, of eventueel het geld over te maken na de fotoshoot. Ook is het mogelijk om met Bitcoins of Litecoins te betalen.

Zakelijk: zakelijke klanten krijgen een factuur die middels overboeking of iDeal kunnen worden betaald.
fotoshoot-behind-the-scenes-fotostudiolimburg-fotograaf-limburg-02

Wat doen jullie met de foto’s?

Wij bewaren de foto’s in een backup gedurende 6 maanden. Daarna geven wij geen garantie meer dat de foto’s nog opgevraagd kunnen worden. Ook kunnen we enkele foto’s gebruiken voor ons portfolio die gemaakt zijn bij een fotoshoot.

Lees ook hoe uw foto’s direct na een fotoshoot veilig bewaard worden

Hoe zit het met de privacy en gebruik van mijn foto’s?


Wij vinden uw privacy en het op de juiste manier omgaan met uw heel belangrijk.  Als je een fotoshoot aanvraag doet via ons formulier heeft u daar de mogelijkheid om aan te geven of wij een of meerdere foto’s mogen gebruiken voor ons portfolio. De foto’s die we gebruiken zullen altijd een goede professionele uitstraling hebben. Wenst u niet dat we een foto gebruiken, dan kunt u dat aangeven op het contactformulier of na de fotoshoot.

Wat bedoelen jullie met artifyen van een foto?

Het is mogelijk om een hele speciale fotobewerking te laten maken, wij noemen dat Artifyen. Dit is uniek en een bijzonder geschenk voor iemand of voor jezelf/partner. We hebben een pagina met uitgebreide informatie en mogelijkheden, dus lees hier gerust even verder.

Is uw gebouw toegankelijk voor invaliden?

Wij bevinden ons op de eerste verdieping en er is geen lift. Dus als je geen trappen kunt lopen, dan zal het helaas niet gaan. Maar wij hebben ook mogelijkheden dat wij op locatie komen fotograferen (de prijzen van een fotoshoot wijken dan iets af, maar alles is mogelijk).

Maken jullie ook pasfoto’s?


Nee, om pasfoto’s te maken heb je speciale printers nodig. Deze hebben wij niet en het is ook niet rendabel om deze te hebben.

Doen jullie ook bruidsfotografie?


Wij doen ook bruidsfotografie alsook bruidsvideografie (zie www.task4.biz)

Hoe zit het met TASK4 Studios?


FotoStudioLimburg.com is een onderdeel van TASK4 Studios. De naam FotoStudioLimburg.com is voor het publiek meer herkenbaar dan TASK4. Vandaar deze aparte website, om je zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.  Als je een afspraak met ons hebt, volg dan de bordjes TASK4 Studios aan de buitenkant van ons pand. Ons adres is te vinden op onze contactpagina.

Nog vragen of staat een vraag hier niet bij?

Geen probleem, stuur ons gerust een email of bel ons en we helpen je graag verder!

(c) 2003 - 2017 FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg