• LINGERIE & BOUDOIR FOTOSHOOT

    Sexy, sensueel, een ware traktatie voor jezelf. Of geef het cadeau als een onvergetelijk mooi gebaar!

    lingerie-fotoshoot-boudoir-fotostudio-limburg-lingerie-portfolio-21

LINGERIE FOTOSHOOT

Sexy, Glamoureuze en Sensuele Lingerie fotoshoot

Verras je man, partner, vriend/vriendin eens met een bijzondere sensuele sexy fotoshoot. Bij ons kan je terecht voor het laten maken van sensuele foto’s in lingerie (boudoir style). Geef jezelf dit mooie cadeau!

Of je kiest voor de basis of de xl fotoshoot, we maken een bijzondere en mooie fotoreportage van je! Tijdens een pre-gesprek bespreken we je wensen en details en hoe we de fotoshoot gaan doen, wat je van ons kunt verwachten en hoe de fotoshoot in zijn werk gaat.

De prijs is per fotoshoot en indien gewenst kan je deze samen met partner/vriend/vriendin doen. Het is ook mogelijk om de lingerie fotoshoot op locatie te doen (bv bij je thuis of een mooie ingerichte (hotel)kamer.

Indien gewenst is visagie en haar styling mogelijk en kan bijgeboekt worden of is inclusief bij de Lingerie Fotoshoot XL

  • 45 - 60 minuten

  • Vanaf 175,00

  • Geen watermerk

  • Digitale foto’s

  • 1 - 2 pers.

Kies de Lingerie Fotoshoot die bij je past

BASIS

LINGERIE FOTOSHOOT


 € 175,00

PER FOTOSHOOT45 minuten fotoshoot

beste 15 foto's bewerkt en onbewerkt

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.

EXCLUSIEF make-up en haarstyling: 70,00 euro
OPTIONEEL fotoshoot uitbreiden per half uur: 70,00 euro


DELUXE

LINGERIE FOTOSHOOT


€ 250,00

PER FOTOSHOOT

INCLUSIEF

make-up en haarstyling ter waarde van 70,00 euro 

60 minuten fotoshoot

alle goede digitale foto's (50 - 70 stuks)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.

OPTIONEEL Luxe fotoalbum op maat gemaakt: 125,00 euro

GEEF DEZE FOTOSHOOT CADEAU

Een mooi cadeau om te geven. Voor je aanstaande vrouw of vriendin. Een bijzonder cadeau voor een bruidje. Of een heerlijk uitje er van maken samen met je vriendin/vriend, man, partner. Bestel de cadeaubon online via onze website. Voor 3,95 extra sturen we de cadeaubon in een luxe verpakking per post naar je toe.

fotostudio limburg cadeaubon fotoshoot

MEER INFORMATIE OVER DEZE FOTOSHOOT

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

De prijs is per fotoshoot en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per foto achteraf. Bij de basis lingeriefotoshoot kan je visagie bij boeken. Het XL pakket is een compleet pakket met alles er op en eraan. Zoals als altijd bij ons krijg je de foto’s digitaal in de grootste formaat en zonder watermerk.

Je kunt met maximaal 2 personen de lingerie fotoshoot doen. Heb je wensen of speciale verzoekjes? Neem even contact met ons op dan bespreken we of het mogelijk is. Je kunt zelf aangeven wat je wel en niet gefotografeerd wilt hebben. Ook zullen we altijd toestemming vragen indien wij een foto voor ons portfolio willen gebruiken. 

WANNEER KAN JE DEZE FOTOHOOT DOEN

Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Indien het een drukke periode is dan kan het voorkomen dat een fotoshoot pas over 2 of 3 weken gedaan kan worden. Maar er kan altijd een plek vrijkomen indien een uitvalt door omstandigheden dus je kunt altijd even informeren of een datum op korte tijd nog vrij is. Bij de lingerie fotoshoot is het mogelijk de fotoshoot ook in het weekend of in de avond te plannen. Dit met een meerprijs van 30 euro.

WEEKEND- EN AVOND FOTOSHOOTS

Mocht je niet overdag kunnen dan kun je ook op afspraak een fotoshoot in de avond of op een zaterdag bij ons doen. In de avond of op zaterdagen geldt dan een weekend toeslag van 30 euro, dan kost de Lingerie Fotoshoot Basis 205 euro en de Lingerie Fotoshoot Deluxe 280 euro.

Wij doen in overleg erotische/naakt fotoshoots. Zo hebben wij o.a. een fotoshoot gedaan voor het RTL4 tv-programma ‘Hotter than my Daughter‘, maar ook fotoshoots voor exclusieve escort bureaus en zijn dit soort fotoshoots geen probleem!

Bij ons is discretie en privacy gewaarborgd bij de fotoshoot

NOG VRAGEN OF EEN FOTOSHOOT INPLANNEN

Nog vragen over onze lingerie fotoshoot of wil je graag eerst even contact van te voren hebben met ons? Je kunt wat meer informatie vinden hier, en anders mag je ons gerust een email sturen met je vragen.
Over algemene vragen hebben we een pagina met de veelgestelde vragen pagina. Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.